Är du mäklarvärldens framtida stjärna?

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa fastighetsmäklarföretag och har gjort en stark tillväxtresa de senaste åren. Företaget grundades 1997 och omsättningen under varumärket Erik Olsson Fastighetsförmedling är 350MKR och 300 anställda. Under de närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson Fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Kristianstad, Kalmar, Trelleborg, Varberg, Vellinge, Nyköping, Karlstad och Örebro.

EO koncernen är Sveriges snabbast växande mäklarföretag. Koncernen innehåller varumärken som Erik Olsson Fastighetsförmedling, Residence Christie’s International Real Estate, Erik Olsson Utland, Erik Olsson Kommersiellt.

Vi söker just nu en blivande mäklarstudent som parallellt med sina studier vill arbeta hos oss som STABS-assistent. Du kommer att arbeta med ledningsgruppen på Erik Olsson Fastighetsförmedling samt även med resterande del av organisationen. Denna roll har ingen arbetsbeskrivning, du kommer få vara med och göra allt inom bolaget, ta en massa egna initiativ och arbeta med både högt som lågt. Du kommer att arbeta tillsammans med några av branschens bästa mäklare och få tips och inspiration kring hur man blir bäst som mäklare.
 
Som STABS-assistent ska du vara tillgänglig, stresstålig och beredd på långa dagar. I arbetet krävs en hel del resande då bolaget växer så det knakar. Du ska ha pannben att ta dig till dina mål och vara smart nog att plocka det bästa från alla i din omgivning för att sedan sätta samman ditt eget vinnarkoncept.
 
Vi erbjuder rätt person att vara med på resan att bygga Sveriges snabbast växande mäklarföretag. Vi erbjuder dig att arbeta tillsammans med ledningen som är unik i branschen då den är extremt nytänkande. Gruppen består utav entreprenörer, företagsledare och drivna personer, några av dem mäklare, andra inte. Mäkleriet överlåts i stort sett till dem som kan det bäst, nämligen bolagets fastighetsmäklare medan ledningen ägnar sig åt bolagsutveckling.  
 
På Erik Olsson älskar vi att utmana mäklarsverige och ogillar ordet lagom. Vår styrka sitter i detaljerna och just därför söker vi dig som är noggrann i ditt arbete, har rätt inställning och en vinnarmentalitet.
 
Ersättning: Fast lön
Utbildning: Bolaget står för kostnaden för en uppdragsutbildning på 24 månader till Fastighetsmäklare.
Tillsättning: omgående
Du rapporterar till: Bolagets VD eller den VD anvisar
Placeringsort: Stockholm, Göteborg eller Malmö.
 
Välkommen med din ansökan och/eller eventuella frågor till caroline.pedersen@erikolsson.se.

Ansökan