Kundtjänstmedarbetare sökes till Malmö

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa fastighetsmäklarföretag och har gjort en stark tillväxtresa de senaste åren. Företaget grundades 1997 och omsättningen under varumärket Erik Olsson Fastighetsförmedling är 350MKR och 300 anställda. Under de närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson Fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Kristianstad, Trelleborg, Varberg, Vellinge, Nyköping, Karlstad och Örebro.

Som Kundtjänstmedarbetare hanterar du alla de inkommande ärendena till Erik Olsson Fastighetsförmedling. Detta varierar allt från inkommande/utgående samtal till mailhantering samt övriga administrativa uppgifter.

Som person är du relationsskapande, serviceinriktad samt självgående. För att lyckas väl i ditt arbete som kundtjänstmedarbetare måste du ha god simultanförmåga, vara vältalig samt skicklig i skrift. 

VI SÖKER DIG SOM
  • Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
  • Har tidigare erfarenhet att jobba med telefon som arbetsredskap
  • Har tidigare erfarenhet av servicebranschen
Vi jobbar i Erik Olsson Fastighetsförmedlings lokaler i centrala delarna av Malmö. Du kommer att ingå i vårt kundtjänstteam. En positiv stämning och laganda präglar teamet. Vi arbetar ständigt för att våra medarbetare ska trivas och ha förutsättningar för att lyckas!

Lön: Fast
Omfattning: 30-40 timmar i veckan
Anställning: Visstidsanställning 12 månader med möjlighet till förlängning
Tillträde: Per omgående

Ansökan