Mötesbokare sökes till Erik Olsson Fastighetsförmedling i Malmö

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa fastighetsmäklarföretag och har gjort en stark tillväxtresa de senaste åren. Företaget grundades 1997 och omsättningen under varumärket Erik Olsson Fastighetsförmedling är 350MKR och 300 anställda. Under de närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson Fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Kristianstad, Trelleborg, Varberg, Vellinge, Nyköping, Karlstad och Örebro.

Rollen som mötesbokare går ut på att boka kvalitativa möten till våra mäklare samt ge service till våra kunder. Personer du kontaktar kan till exempel ha varit på visning hos någon av våra mäklare eller bo i en förening där vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling är verksamma. Du jobbar även med flertalet av våra samarbetspartners för att erbjuda en helhetslösning till våra kunder.

Kvalifikationer
Som person är du relationsskapande, gillar utmaningar och brinner för att göra bra affärer. Du trivs med kundkontakt och att ha uppsatta mål att jobba mot. För att lyckas som mötesbokare hos oss behöver du vara resultatorienterad, ha ett stort eget driv och trivas med eget ansvar.
 
Krav
  • Gymnasieutbildning.
  • Minst ett års försäljningserfarenhet, starkt meriterande om du sålt över telefon.

Arbetsplatsen
Vi jobbar i Erik Olsson Fastighetsförmedlings lokaler i centrala delarna av Malmö. Du kommer att ingå i vårt säljteam där vi idag är 12 anställda. En positiv stämning och laganda präglar teamet. Vi arbetar ständigt för att våra medarbetare ska trivas och ha förutsättningar för att lyckas!

Arbetstid: mån – fre
Lön: Fast + provision
Omfattning: 30-35 timmar i veckan
Anställning: Visstidsanställning 12 månader med möjlighet till förlängning
Tillträde: Per omgående

För mer information eller frågor kring tjänsten kontakta: philip.borgstrom@erikolsson.se

Ansökan