Kundtjänstmedarbetare sökes till Erik Olsson Fastighetsförmedling AB

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 200 anställda med en omsättning på ca 230 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Skanör, Göteborg, Torslanda och Varberg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa.


 
Tjänstebeskrivning 
Som Kundtjänstmedarbetare besvarar du inkommande samtal som kommer till Erik Olsson Fastighetsförmedling. Utöver detta är du tillgänglig på chatten samt ringer upp kunder som mejlat till oss. Ärendena kan variera och kan handla om att boka tid med mäklare, söka efter medarbetare eller ställa allmänna frågor. 
  
Kvalifikationer 
Som person är du relationsskapande, serviceinriktad samt självgående. För att lyckas väl i ditt arbete som kundtjänstmedarbetare måste du ha god simultanförmåga, vara vältalig samt skicklig i skrift. 

VI SÖKER DIG SOM
  • Studerar, meriterande om du studerar till fastighetsmäklare
  • Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
  • Har tidigare erfarenhet att jobba med telefon som arbetsredskap

  
Arbetsplatsen
Vi jobbar i ett öppet kontorslandskap i samma hus som mäklarna, där en positiv stämning och laganda präglar teamet. Du kommer erbjudas en flexibel arbetsplats där även möjligheten att jobba hemifrån finns.
Vi arbetar ständigt för att våra medarbetare ska trivas och ha förutsättningar för att lyckas! 
  
Omfattning: Deltid, minst 10 h/ vecka 
Arbetstider : Kvällar och helger
Lön: Fast timlön 
Tillträde: Omgående

För mer information om tjänsten kontakta Philip på philip.borgstrom@erikolsson.se

Ansökan