Erik Olsson söker Junior Copywriter

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 300 anställda. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Göteborg och Varberg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa.

Du kommer att ingå i ett kreativt team som bland annat tar fram material för tryck, sociala medier och webb. Ditt ansvar blir att utarbeta idé, koncept, tonalitet och riktlinjer för texter i alla våra mediekanaler i enlighet med våra kommunikationsmål. Du kommer även att arbeta som webbredaktör för vår hemsida. Teamet du ska arbeta i består bland annat av Art Director, Digital projektledare och Originalare. Du kommer även ha tät kontakt med våra fastighetsmäklare och andra personer inom företaget.

Du kan se helheten, samtidigt som du kan leverera ett bra resultat med god språkkänsla in i minsta detalj. Du är en prestigelös lagspelare som kan arbeta både högt och lågt. Det är viktigt att du kan skriva intresseväckande och kärnfullt. Det är ett plus om du har tidigare erfarenheter som Copywriter och/eller Redaktör både i sociala medier och i print. Som Copywriter hos oss är av högsta vikt att du kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Som person är du lyhörd, flexibel och utåtriktad.

Ansvarsområden
  • Ta fram text och koncept för kampanjer och liknande
  • Underhålla och ta fram text till vår hemsida, sociala medier och annonser
  • Intern kontakt mot verksamheten
  • Driva egna projekt

Krav
  • Du ska ha arbetat i Epi-server eller liknande CMS
  • Du ska ha arbetat med SEO
  • Du ska ha arbetat med sociala medier

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Heltid, 40 h/vecka
Tillsättning omgående, urval sker löpande

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansökan